STEVNE NR. 100

Onsdag 21.04.04 deltok Per Ove Sjøl i sitt stevne nr.100.

 

Hardhausen fra Krokenveien er den løfteren i Sande KK som har flest fullførte stevner, dette står det respekt av.

 

Men dessverre var hans innsats på gårsdagens stevne heller laber. Per Ove stilte med egen lagleder, som tok seg av ham og utstyret, og backet ham opp på alle måter. Med dette var alle forhold lagt til rette for at dette skulle bli Per Ove’s dag.

 

Allerede under den første knebøyen kunne de fremmøtte tilskuerne se at svetten silte under pannebåndet. For at Per Ove skulle ha mulighet til å fullføre hele stevnet, så laglederen seg nødt til å la ham avstå fra flere knebøy.

klikk for større bilde

 

Før første benkpress hadde Per Ove full tenning, men etter å ha presset opp åpningsvekten ble armene helt visne. Av frykt for at grepet skulle svikte i markløften, valgte laglederen å stoppe der, og heller spare de siste kreftene.

 

Men krefter var det ikke mye igjen av, så under åpningsløftet i markløft holdt Per Ove alle på pinebenken med et usedvanlig tregt løft, men klarte til slutt å mobilisere siste rest av krefter og rettet seg ut og kunne glede seg over 3 hvite lamper. Per Ove hadde ikke mer å hente i går, så han avsluttet stevnet med kun 3 godkjente løft.

 

Det viser seg at serien Per Ove løftet: 120kg-77,5kg-215kg, er identisk med det Per Ove løftet i sitt første styrkeløftstevne. Et artig sammentreff vil nok mange si, men for en skuffet Per Ove er den eneste fremgangen han kan fremvise i løpet av 100 stevner, 40 kg kroppsvekt.

Etter stevnet ble Per Ove behørig feiret, og ble overrakt nesten 100 ballonger som takk for fin innsats i mange år. Vi håper Per Ove ikke lar seg knekke av en dårlig dag, og ønsker ham lykke til med de neste 100 stevnene.

klikk for større bilde

klikk for større bilde

klikk for større bilde