Siden det snart er jul ble pokalene og medaljene for stevnet byttet ut med julegaver, som ble delt ut på julebordet. Utøverne visste ikke på forhånd hva som var i pakkene. Her skjulte det seg mye forskjellig, Flax lodd, gensere, marsipangriser, håndledds bind, pyntegjenstander pluss mye mer. Løfterne valgte selv ut pakke beste løfter fikk velge først osv.

 

Resultater

Protokoll side 1

Protokoll side 2

 

Bjørn Grønvold ble beste benkpresser i 2004, og Per Ove Sjøl beste styrkeløfter

 

Det ble også delt ut pokaler til 1/3 av de beste løfterne i år, både i benkpress og sammenlagt. Dette hadde en litt spesiell vri. Siden det ble gjort slik at antall stevner ikke telte. Dvs. en løfter som deltar oftere kunne slå en som allikevel er en bedre løfter poengmessing pga. at han/hun hadde deltatt mer og derfor samlet flere poeng.

                      Styrkeløft         Benkpress

Til slutt ville de aktive løfterne i klubben, dele ut en utmerkelse til en som de mente fortjente dette. Dette var til en selv ikke er aktiv utøver, men som allikevel stiller opp og hjelper til. Og er der stort sett bestandig når noen skal ha hjelp med en benkpressskjorte. Han stiller også alltid opp som lagleder når det er mesterskap. Så derfor fikk Ronny Madsen en velfortjent oppmerksomhet og utmerkelse ifra de aktive utøverne i Sande KK

Ronny Madsen mottar utmerkelsen av Per Ove Sjøl

Håndstøpt antiktinn med inngravering "Takk for all hjelp, hilsen de aktive Sande KK"