Det var mye god løfting på julestevnet i Sande KK lørdag. Det ble 2 norgesrekorder og hele 8 kretsrekorder. Hege Helseth satte ny norskrekord i benkpress med 92,5kg i kl 67,5kg junior damer. I senior 82,5kg tok Sverre Diesen rekorden med 206kg. Dette var også kretsrekorder.

 

I tillegg satte Hege også kretsrekorder i markløft og sammenlagt. Ungdomsløfteren Gro Johansen satte også kretsrekorder i markløft og sammenlagt .I Eldre veteran ble det kretsrekord på Rolf Stenberg i knebøy og sammenlagt.

Resultater       Bilder

Helge Helseth og Sverre Diesen tok begge norsk rekord i benkpress

Som i fjor ble det delt ut julegaver som premier for stevnet, denne utdelingen foregikk på julebordet senere på kvelden. Løfterne valgte selv i blant pakkene.  

 

 

Raymond Madsen og Bjørn Grønvold

I tillegg ble pokalene for Sande-cupen 2005 delt ut. Sande-cupen var noe som ble introdusert i fjor. Dette er ett initiativ som gjør at det kan også kan være de flittigste løfterne som stikker av gårde med de største premiene. Da det er poengene ifra alle stevnene som blir lagt sammen. Det blir delt ut premier til ca 1/3 av løfterene i begge kategorier. I år ble det Raymond Madsen som stakk av med den gjeveste pokalen i styrkeløft. I benkpress ble det som i fjor Bjørn Grønvold som tok toppplasseringen.

Sande-cupen 2005:   Styrkeløft   Benkpress

Det ble også delt ut enn svært velfortjent gave til to av medlemmene i klubben som utmerker seg positivt med at de alltid stiller opp og hjelper til.

 

Noen bilder ifra Julebordet

 

Rolf Stenberg og Lars Edvin Samnøy fikk velfortjent en liten ting som takk for at de alltid hjelper til.