Klubb-bekledning for Sande Kraftsportklubb.

 

Da dagens klubbdress ikke er mulig å oppdrive lenger, har vi fått inn tilbud om ny profileringskolleksjon. Klubben kommer ikke til å bestille inn et lager, men vi har fått vareprøver som kan prøves og deretter sendes det felles bestilling.

Se eget oppslag for hvilke type klær som kan bestilles. Klærne er noe store størrelsesmessig, vi har dresser og hettegensere til prøving. Disse kan prøves på KLUBBMESTERSKAPET  20.JUNI fra kl 12.00 

Felles bestilling sendes etter klubbmesterskapet. Etterbestilling er mulig, men da må hver enkelt medlem betale frakt og omkostninger.

Varene betales KONTANT ved utlevering, sørg derfor å ha dette med når tøyet skal hentes.  Det blir ikke utlevert klær på ”krita”. Det kommer oppslag når klærne har kommet og når de kan hentes. Forskuddbetaling kan gjøres på klubbmesterskapet.

Priser er følgende:

Hettegenser: 235,-

t-skjorte vanlig: 115,-

trenings t-skjorte: 140,-

treningsdress: 650,-

t-skjorte X3M:  295,-

Ladies t-skjorte: 120,-

Det er også mulig å få sitt eget navn (fornavn eller etternavn) nederst på hettegenseren, t-skjorten eller jakken mot et tillegg i prisen på kr 60,- skriv hva som skal trykkes på bestillingsskjemaet. Bestilling kan også gjøres på mail til hege.berge@ebnett.no

 

Da håper vi flest mulig finner kolleksjonen interessant, og ønsker å være med å profilere

SANDE KRAFTSPORTKLUBB

Styret

Bilder og beskrivelse av produktene