Klubbmesterskapet 22 juni 2002

Carl Olav løftet sikkert og sikret seg sitt andre napp i vandrepokalen da Sande KK arrangerte sitt klubbmesterskap i Sandehallen Lørdag 22 juni.
Stevnet hadde samlet i alt 29 løftere, inkludert 2 benkpressere fra DSI.
Lars Midtbø stilte velvillig opp som kombinert speaker/dommer  og sørget for at stevnet ble gjennomført raskt og effektivt.
Det ble premiert både i styrkeløft og i benkpress.
I Seniorklassen (og totalt) var Carl Olav favoritt, men med Tor Egil på startlisten var det ikke rom for noen "misser" av Carl Olav.  Carl løftet sikkert og lett 340 i bøy og fulgte opp med 210 i benk og til tross for at Tor Egil løftet bra, hadde Carl sikret seg en stor ledelse før markløft. Carl slet med grepet i markløft og ble stående med åpningsløftet på 300 kg. Tor Egil som er meget god i markløft, øynet et håp og forlangte hele 307,5 kg i siste løft. Han gjorde et bra forsøk, men det ble litt for tungt denne gangen. I benkpress var det knyttet spenning til om Ove Andreasen kunne tukte Carl Olav. Ove løftet 220 kg, men det holdt ikke mot Carl denne gangen.
I Juniorklassen var Henrik Framnes favoritten, men benkpressformen var nok ikke som forventet, så det endte med at Henrik røk ut i benkpress og Lars Edvin overtok ledelsen foran Anders Jørgensen, som gjorde et aldri så lite comback.
I Veteranklassen vant Jan Sjøl uten å være i sin beste form.
Per Åge Madsen i klasse 125 EV satte ny norsk rekord i benkpress med 182,5kg.
Etter løftingen var det grillfest og premieutdeling hjemme hos Lise og Morten. På tross av at det bare var 1 liten kulegrill på 25 sultne styrkeløftere, fikk alle mat tilslutt.
Under premieutdelingen fikk Per Åge Madsen pokalen som årets løfter 2001 i Sande KK.