logofarger.jpg (10388 bytes)

INNBYDELSE TIL JULEBORD

 

 På vegne av Sande Kraftsportklubb har vi den glede av å invitere klubbens medlemmer til årets julebord på Fossekleiva Lørdag 2.desember kl. 1900.

Som ifjor avholdes årets julebord i Fossekleiva Cafe og Selskapslokaler, som fortsatt holder hus i en gammel, nedlagt, men nydelig renovert ullvarefabrikk på Berger. Berger ligger forøvrig like utenfor Sandes grenser, i retning Svelvik.

Tradisjonsbundne som vi er i Sande KK koster også julebordet i år kr 200,- pr. person. Til denne noe subsidierte prisen vil det bli servert julemat i to omganger, riskrem m/kaffe til dessert, samt tre "drikkebonger" pr. person.

Vi ber om påmelding for deg og din eventuell ledsager, veninne eller kamerat innen 24.november, og at beløpet betales til vår konto 910 016 63785 innen samme dato.

Påmelding gjøres direkte til Lise eller Morten på tlf 33 77 73 64 , på egen liste i reningslokalet, eller på mail til Sande KK skk@c2i.net

Forøvrig ber vi om at det medbringes godt humør og pent antrekk. For ordens skyld opplyses det om at det ikke er anledning til å nyte medbrakt, da innehaver av lokalene har alle skjenkerettigheter

Med dette håper vi på god oppslutning, slik at også årets julebord blir en livlig avslutning på et godt og aktivt styrkeløftår!

 

Med vennlig hilsen

Styret i Sande KK