Rolf Stenberg

Personlige rekorder

 

Knebøy: 265kg

Benkpress: 192,5kg

Markløft: 270kg

Sammenlagt: 715kg

 

Vektklasse

-105kg

Kategori: Eldre Veteran
Født: 2. august 1953

Merriter

Utmerkelser

Debuterte på Sande KK klubbmesterskap 19. juni 2004, med serien 180-100-180 totalt 460kg

Rolf har drevet med mye forskjellig idrett opp i gjennom årene, vi nevner: ski, fotball, håndball og løping. Men sier selv: ”Har nok aldri hvert spesielt god i noe av dette, så gleden ved å drive med noe har hvert større enn resultatene.”. Høsten 2003 bestemte Rolf og Laila seg for at de måtte begynne å trimme. De viste om Sande KK ifra før, og kjente Per Ove. De begynte da å trene november 2003. Våren 2004 begynte flere å ymte frempå om ikke Rolf skulle delta på klubbmesterskapet. Han begynte da i begynnelsen av mai å prøve disse rene styrkeløft øvelsene, da også knebøy for første gang. Debuterte som nevnt på klubbmesterskapet samme år.

Selv syntes Rolf han egentlig var litt for gammel til å starte opp med konkurranser i styrkeløft, men miljøet, menneskene, det sosiale rundt det hele tiltalte ham. Nå sier han selv at han er mer eller mindre hekta.


På spørsmål om mål svarte Rolf:
Kortsiktige
Prøve hele tiden å bli bedre, uten å ødelegge en " gammel " kropp. Dessuten delta i miljøet rundt klubben og styrkeløft generelt

Langsiktige
Har som eldre veteran klart målet med å komme over 700 kg sammenlagt. På grunn av skader etc. begynner dette å bli en stund siden, så nå er målet mitt å komme over denne "magiske" grensen, for meg, og da helst slå, min gamle pers!!