Sande KK har tatt ut følgende løftere til Lagfinalen 9.Desember i Oslo.

a-carl.jpg (4204 bytes)Carl Olav Cristoffersen.

Carl Olav er vel kjent for De fleste i Styrkeløftmiljøet. Han er årets Kongepokalvinner og Sande KK`s poengplukker nr.1  Etter et mislykket stevne i VM, der han røyk ut, er han sugen på revansje. Carl Olav har en pers. rek. på 558 poeng.

a-anne-sigrid.jpg (2034 bytes)Anne-Sigrid Stiklestad

Anne-Sigrid er tilbake etter en skade og er klar for å plukke poeng i bøtter og spann. Hun har tidligere løftet til 519 poeng for Sande.

a-perove.jpg (4814 bytes)Per Ove Sjøl

Per Ove har som vanlig forberedt seg meget bra. Skal vi endelig få se 800 tallet? Per Ove har tidligere løftet 461 poeng og har ikke tenkt å stoppe der,

a-korvald.jpg (4314 bytes)Geir Korvald

Korvald er stevnesanker nr. 1 i Sande og har deltatt på det som er av stevner. Rutine skulle det derfor være nok av, noe som kommer godt med i et Lag-stevne. Korvald har tatt 434 poeng.

a-bhenning.jpg (4261 bytes)Bjørn Henning Andersen

Bjørn Henning har som mål å slå Per Ove på poeng, så da vet vi at han er i form. Bjørn Henning har løftet til 452 poeng, noe han tok på NM i år. Favorittøvelsen til Bjørn Henning er Markløft, han drar det som må til for å sikre seieren.

Som reserver stiller Ronny Weum og Lasse Trogstad. To habile løftere som begge har potensiale til å ta over 400 poeng.

Sande KK må nok finne seg i å stille med et lite favorittstempel på stevne, men det skal som alle er klar over løftes først. Mye kan hende i en Lagkonkurranse og medaljene deles ikke ut før stevne er over.