Kategorier
Nyheter

Invitasjon NM utstyr 2021

Styrkeløftregion Øst og Askim Styrkeløftklubb har gleden av å invitere til NM i styrkeløft utstyr 2021 i Sarpsborghallen. Mesterskapet er en del av NM-Veka og vil bli avholdt onsdag 23. juni og evt. torsdag 24. juni, avhengig av antall påmeldte og evt. NRKs sendeskjema.

Det er flere usikkerhetsmomenter knyttet til det å arrangere et NM i juni med tanke på smittesituasjonene. Dette bør alle som vurdere å melde seg på være klar over. Vi håper selvfølgelig vi skal kunne få gjennomført et NM for første gang på det som føles som evigheter siden.

Det er også viktig å merke seg at det er flere ting som også er annerledes med tanke på påmelding. Med tanke på smittesituasjonene og sjansen for at NM blir flyttet/avlyst er det greit å gjøre seg opp noen tanker rundt reising, overnatting og mulighetene for å kansellere disse om det skulle være nødvendig. Det er kortere påmeldingsfrist enn det som er normalt, denne er satt til 8.5.2021. Kvalifiseringsfristen er forlenget, den er satt til 1.1.2019. Det er mulig for klubbene å søke om deltagelse for de som av særlige grunner ikke fikk kvalifisert seg i løpet av 2019.

Nytt for året er også de nye vektklassene for kvinner, 69kg og 76kg klassen.

Det er også ny regel fra i år om at lagleder må være medlem i klubb/NSF

For løftere fra Sande KK!!!
Påmelding til Maren; marenkordol@yahoo.no
FULT NAVN- VEKTKLASSE

Frist: 1.mai!

Søknadsfrist for klubber er en uke før påmeldingsfrist.