Kategorier
Nyheter

Info om nytt adgangssystem

Hei!

Det har kommet en del spørsmål rundt det nye adgangssystemet som blir montert i treningslokalene våre i disse dager, skal her forsøke å forklare litt nærmere.
Adgangskontrollen erstatter ikke nøkkelkortet, for de som har dette, nøkkelkort må fremdeles benyttes hvis du ønsker adgang til lokalene utenfor ordinær åpningstid, 15.00 – 21.00 på hverdager, da nøkkelkortet må benyttes for å komme inn ytterdøra, samt den blå døra inn til lokalene våre, disse styres av Holmestrand kommune, og har ingenting med det nye adgangssystemet å gjøre. Hvis du uansett ikke trener utenfor ordinær åpningstid, trenger du da ikke eget nøkkelkort, MEN du trenger tilgang til det nye adgangssystemet INNE i lokalene våre. Og det er dette det nye adgangssystemet skal ivareta.
Litt om bakgrunnen: På grunn av covid-19 settes strenge krav til f. eks. treningssenter, dere har sikkert merket økt fokus på renhold, vi MÅ holde avstand til hverandre, maks 25 stk. i lokalet samtidig, og at alle skal skrive seg inn ved ankomst, og skrive seg ut når man forlater lokalet, det siste blir det dessverre slurvet med, og det er i mange tilfeller umulig å tolke navnene på lista, ved en forespørsel eller kontroll fra kommunelegen, MÅ vi ha dette i orden, ellers kan resultatet være at vi må stenge, det tror jeg vi alle er enige om at vi ikke ønsker. Vi har dessverre også lagt merke til at «ikke medlemmer», oppholder seg i lokalet, dette er selvfølgelig heller ikke akseptabelt, og vi så oss derfor nødt til å ansette en vakt der, noen perioder i åpningstiden, men dette er dessverre ikke nok, og for å holde de lave prisene, kan vi ikke budsjettere med en fulltidsstilling, så, derfor den nye porten/adgangssystemet.
Det vil, etter at vi setter det i drift i løpet av februar, fungere slik: Når du kommer inn i lokalet, altså innenfor den blå døra, og er inne i selve treningsrommet, vil du komme rett inn foran porten. Her slår du et telefonnummer med telefonen din, (du skal ikke snakke med noen) og systemet sjekker om du er medlem, og har betalt kontingent, hvis ja, lyser det grønt, og du kan passere gjennom porten, hvis det lyser rødt, er sjansene store for at du ikke ligger inne i systemet som betalende medlem, og må kontakte oss på post@naess.org, så finner vi årsaken.
For å sikre at alle som oppholder seg i hallen er medlemmer, MÅ samtlige familiemedlemmer registrere sin egen mobil for å passere, det holder ikke at en i familien ringer 4 ganger etter hverandre for å slippe inn hele familien, det blir lagt inn en sperre så man må vente en god stund før systemet godtar oppringing fra samme nummer neste gang, typisk 30 minutter. Hvis man passerer gjennom porten 2 eller flere samtidig, vil dette bli fanget opp, og mobiltelefonen som tilgangen er registrert på vil bli deaktivert i systemet, og du må ringe oss hvis du ønsker tilgang igjen, og da skal du ha en veldig god grunn for at vi åpner opp igjen, da disse enkle reglene er det vi MÅ følge, for å fortsatt kunne ha et åpent treningssenter, dette selvfølgelig på grunn av krav fra kommunelegen om at vi til enhver tid må vite hvem som er i lokalet, og at det aldri er mer enn 25 stk. der samtidig.
Hvis du av en eller annen grunn IKKE har mobiltelefon, men ønsker å trene hos oss, må du gi beskjed om dette på post@naess.org, så har vi en annen løsning for dette, men dette blir behovsprøvd i hvert enkelt tilfelle, og det skal en meget spesiell grunn til at vi går vekk fra kravet om mobiltelefon.
Til info: Det nye adgangssystemet er vedtatt av et samlet styre, så det er dessverre ikke åpent for diskusjon av noen art med tanke på etablering, men kom gjerne med synspunkter.

Mvh
For styret i Sande KK
Børre Næss, Kasserer